Duplikat ili prijepis svjedodžbe

Zahtjev za izdavanje duplikata ili prijepisa svjedodžbe podnosi se u tajništvu Škole. Obrazac se može preuzeti u tajništvu ili u dolje priloženom dokumentu – Zahtjev za izdavanjem duplikata svjedodžbe/prijepisa svjedodžbe.
Duplikat svjedodžbe izdaje se na obrascu koji je isti kao i obrazac originalne svjedodžbe, a ako Škola više ne posjeduje originalni obrazac izdaje prijepis ocjena na praznom papiru s podacima iz matične knjige učenika, ovjeren od strane ravnatelja.
Osobe koje nisu u mogućnosti osobno zatražiti ili  doći  po duplikat/prijepis svjedodžbe trebaju osobi koja će podići duplikat/prijepis dati ovjerenu punomoć.
Sukladno Zakonu o općem upravnom postupku (NN 47/09 i 110/21), duplikat/prijepis se izdaje najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja urednog zahtjeva.
Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail: ured@os-ivt-nova-raca.skole.hr

Pročitajte još

Terenska nastava u Bjelovaru

Tijekom terenske nastave u Bjelovaru, održane 27. rujna 2024., učenici 3. i 4. razreda posjetili su Policijsku postaju Bjelovar povodom blagdana sv. Mihovila, zaštitnika policajaca i Dana policije. Svim pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim...

Skip to content